četrtek, 27. marec 2008

ŠOUROCK 2008

Evo smo se zbrihtali po Mariboru. V torek smo se namreč z Angee udeležili predizbora za Šourock 08 ter zmagali, tako da smo se uvrstili v finale, kjer bodo poleg vseh finalnih bendov nastopili tudi Big Foot Mama. Torej se 6. maja obeta v Štuku en hudo dobr žur:) koncert je bil kar vredu, drugi bendi so delali mogoče preveč tekmovalno vzdušje, mi smo pa tja pač prišli igrat in ne tekmovat. To je namreč zelo težko misliti, če ti tam usi poudarjajo, da je to tekmovanje in ne koncert. Mi smo se prav zaradi takega vzdušja na teh tekmovanjih že nekaj časa nazaj odločili, da se jih ne bomo več udeleževali, vendar pa je tukaj nagrada snemanje spota, kar bomo pa v kratkem res potrebovali:)

Potrdili pa smo še en koncert in sicer na Izklop Party-ju, ki bo 17. maja, nekje v Osrednji Sloveniji:) zahvala tudi njim, da so nas povabili in nam delajo fletno reklamco za Pogled:)
byx_D

sobota, 22. marec 2008

Angee - Pogled

Evo spot za Pogled končno uzunej. Upamo, da vam bo všeč in to je to:)

torek, 18. marec 2008

Sneggggg!

No pa se včerajšne napovedi, da vremenarji s5 samo strašijo in krepko pretiravajo, s tem da bo sneg niso uresničile:) kajti snegovi kar konkretno. Tukej na Bledu iz Vrha se lepo vidi, da ravno zdaj sneg pada kot sredi zime:) ja narava nas s5 preseneča in še dobro da je včeraj (saj pomoje?!) bil tisti datum, ko niso več obvezne zimske pnevmatike:) no s takimi zimami v prihodnjih letih bo treba ta datum malo prestaviti. Samo upajmo, da ne bojo štale na cestah.

S takim padanjem snega pa lahko na Straži že dons zvečer nočno zalaufajo:) no za upravitelje smučišč pa vrjamem, da je ta dodatni sneg poslan od boga:)

sobota, 15. marec 2008

OI v Bohinj

Verjetno ste zadnje dni slišali idejo bohinjskega župana. Uglavnem smeh in še enkrat smeh:) olimpijske igre v Bohinj. Zimske, da ne bo pomote...sicer šele leta 2018, kar pomeni še deset let časa, da v zgornji Gorenjski zgradimo par objektov...med tem pa usi upamo, da se bo pravočasno naredil Nordijski center Planica, ker zdej pa res že vse sramotno zgleda na tv-ekranih, kaj šele v živo...upam, da ga bodo res naredili, da ne bo sramote:)

Najbolj smešno pa je, da je zato dal spodbudo prav bohinjski župan, ki nima sploh nikakršne zveze s kakršnimkoli "olimpijskim objektom", razno če ga zgradijo:) dragi župan, nismo mi Kitajci, da bi lahko iz nule zgradili olimpijske igre, da bi lahko kar Ljubljana postala olimpijska vas (no če jo izselimo za časa le-teh), niti nimamo tako rastočega gospodarstva kot Kitajska, da bi lahko vse skupaj vsaj približno finančno izpeljali. No smučanje in nordijske discipline bi nam mogoče še uspelo, vendar pa kje so še ostale discipline, naprimer bob, ki v Sloveniji nima niti zametka za treninge, hokejske dvorane so krepko premajhne, kje so še ostale discipline za katere večino slovencev sploh še ni slišala:)

Tako kot so Viktorji mega-superfastičen spektakel leta, bomo imeli v Sloveniji tudi leta 2018 zimske olimpijske igre!

petek, 14. marec 2008

I'll be waiting

Lenny Kravitz - I'll Be Waiting Lyrics

He broke your heart
He took your soul
You're hurt inside
'Cause there's a hole
You need some time
to be alone
then you will find
what you've always known

I'm the one who really love ya, baby
I've been knockin' at your door

and as long as I'm livin'
I'll be waitin'
as long as I'm breathin'
I'll be there
whenever you call me
I'll be waitin'
whenever you need me
I'll be there

I've seen ya cry
into the night
I feel your pain
can I make it right?
I realize
there's no end in sight
yet still I wait
for you to see the light

I'm the one who really loves ya, baby
I can't take it anymore

and as long as I'm livin'
I'll be waitin'
as long as I'm breathin'
I'll be there
whenever you call me
I'll be waitin'
whenever you need me
I'll be there

You are the only one I've ever known
that makes me feel this way, couldn't on my own
I wanna be with you until we're old
you've got the love you need right in front of you, please come home

as long as I'm livin'
I'll be waitin'
as long as I'm breathin'
I'll be there
whenever you call me
I'll be waitin'
whenever you need me
I'll be there

as long as I'm livin'
I'll be waitin'
as long as I'm breathin'
I'll be there
whenever you call me
I'll be waitin'
whenever you need me
I'll be there

p.s.-ušeč mi je ta komad:) pa še primeren zame je:) nekdo že ve zakaj:)

petek, 7. marec 2008

Ehhh!

Sicer ne tako nova zadeva, ampak useeno:) danes sem na vlaku srečal Nejca Ferjana, bivšega sošolca od moje sestrice. Kdo pa je on? Hmm....skoraj profesionalen border, če ne že kar profesionalen:) v Lj je šel zato, da si zrihta vizo za v Rusijo, ker je bil povabljen na tamkajšnji contest v Moskvo. Stroške ima polno krite, tako da bi bilo res neumno, da nebi šel:) povabilo pa je dobil kot eden izmed redkih evropejcev, tako da je fant res hud an:) no in med pogovorom mi je predlagal, da naj si ogledam slovenski borderski film Ehhh!, v katerem med drugimi fura tudi on. Film je nastal v produkciji Out Of Nowhere. Premiera le-tega je bila sicer že v začetku januarja, vendar useeno so taki filmi za gledat kadarkoli:) tako da uživajte ob gledanju, Nejcu pa veliko sreče v Rusiji:) byx_)

p.s.-Ehhh! si lahko dol potegnete na linkih

View My Stats