sobota, 23. februar 2008

Jack and Cigars

Da, tako je:) spet nov post, po rahlem izostanku le-teh, razlog neznan, tematika naprej jasna...
Učerej smo Angee končno nardil en pošten skupni photoshooting. Slike namreč rabimo za vse živo, tiste k smo pa nardil že enkrat za plato so ble pa totalno neuporabne. Škoda, ker je bila lokacija v stari jeseniški tovarni res dobra. Tako, da smo tokrat kontaktirali novega fotografa in se odpravili tudi na čisto drugačne lokacije. Fotografiral nas je Matic Zorman, ki ima noro dobro ideje, tako da smo takoj na začetku začutili, da bodo fotke res dobre, predvsem pa z neko idejo in vsebino. Z njim je bil tudi Aleš, ki mu je pomagal slikati.

Prvi del slikanja smo imeli v Grand Hotelu Toplice na Bledu, kjer smo bili zmenjeni, da se slikamo v kavarni in pozneje še v predsedniškem salonu. Predsedniški apartma so nam pa skenslali en večer nazaj, saj je vanj prišel neki pomembni francoz. Kao:) Skratka v kavarno smo prišli že malo čez šesto uro zjutraj, saj takrat še ni ljudi, hkrati smo pa hoteli ujeti tudi še nekaj noči. Po kratkem odločanju kje točno se bomo slikali smo pričeli z delom. Bili smo napravljeni v obleke, to se pravi urejeni, na mizi je bil Jack Daniel's, zraven njega taprave kubanke in uživanje se je začelo:) potem smo se prestavili še v predsedniški salon, še tam pofotkali par scen, iz vitrine uzeli celo golf palice (če bi nas kdo videl?!?!) in potem počasi zaključili v Toplicah. Več bodo povedale slike:)

Druga lokacija pa je bila hotelska soba in sicer v hotelu Astoria. Sicer soba izgleda dokaj socialistična, nam je uspelo iz nje narediti retro sceno. Napravljeni smo bili čist retro, imeli smo star radio, skratka vzdušje je bilo pravo:) umes smo se odpravili tudi v trafiko po cigarete in tobak, s tem da sem bil jaz z francoscko baretko, napravlejn čist retro, zravn pa še anja isto, oba s čudnimi špegli:) izgledala sva kot čista turista, Matica nama je dal še fotiče (meni največjega, s flešom še gor), tko da sva se šla delat turista v trafiko:) blo je res smešn, k se je prodajalka u trafiki trudla z njeno angleščino:) no sej mamo vse posnet, bo hmal gor:) skratka shooting u sobi je biu res hud, na koncu smo pa nardil v banji še par posnetkov bruhanja, saj če je kdaj preveč Jacka se tut to nardi:) od tam tudi fotka, ostale pa pridejo kmalu:)
byx_)

2 komentarja:

Mih@ pravi ...

No hudo, boste vsaj enkrat mel poštene fotke s fotošutinga :D

doza pravi ...

Ja nej bi ble hude ja, tiste iz tovarne kao za plato so ble pa res smešne:) mislm čist neuporabne:)


View My Stats