ponedeljek, 5. november 2007

Angee...


Bil je zelo zanimiv vikend:) sicer deloven in naporen, vendar hkrati tudi prijeten. Nepričakovano (???) smo posneli videospot in včeraj opravili s photoshootingom v stari jeseniški tovarni.

V soboto proti večeru smo začeli pospravljati sobo za vaje in jo spremenili v studio. Imeli smo črna ozadja, ki so nam ostala še od snemanja prvega spota. Tako smo nekako postavili sceno in prvi sem bil na vrsti jest, seveda s svojimi bobni:) ker je komad bolj čustvene narave, naslov je Pogled, je bilo treba tudi igrati tako. Pokazati je bilo treba veliko emocij, kar mi je po mojem mnenju uspelo:P posneli smo vsakega posebej, seveda s svojim instrumentom, na koncu je bila pa na vrsti Anja, ki je odlično odigrala:) dodala je posebno čutnost komadu, tako da slika res nadgradi zvok:) in tako smo nepričakovano posneli večji del spota:)

V nedeljo pa nam je uspelo vse urediti za slikanje v stari tovarni. Zjutraj smo se odpravili na Jesenice, tam sta že čakala Andreja, ki skrbi za naš design prihajajoče plošče, ter njen fotograf. Z nami je bila tudi balerina Ana, ter njena sestra, ter pa Jeršičova punca, Katra namreč:) ko smo prišli v staro tovarno smo bili vsi obnemeli:) dve veliki hali, z neskončno rekvizit, od raznih dvigal, kolutov, železnih ogrodij, cevi, rorov, ...... ,skratka zelo dober prostor za slikanje:) potem smo pa začeli s slikanjem, ugotovili smo, da nam hoja proti objektivu ne gre najbolje, saj je zmeraj nekdo naredil nekaj narobe:) težko je namreč uskladiti pet ljudi, da naredijo nekaj dobro v točno določenem času:) vendar upam, da nam je vsaj kaj uspelo:) še težje je bilo slikanje z balerino. Nekako nam ni šlo od rok in nog, da bi naredili dobro fotko, ampak počasi je uspelo:) vsaka čast tudi Ani, ki je zmrzovala v baletni oblekci, vendar se je kljub temu odrezala odlično:) shooting smo nadaljevali zunaj tovarne, kjer nas je fotograf slikal, kako smo tekli proti njemu:) umes smo se zelo nasmejali, saj je težko obdržati dobro obrazno mimikov teku:) tako, da smo tudi to veliko ponavljali:) potem so pa sledile še poze vsakega posebej na lestvi, ki je vodila pod strop tovarne. Za konec smo pa naredili še portrete, zato si je pa vsak izbral svoj rekvizit v tovarni.

Večer pa še ni bil končan. Odpravili smo se s5 k meni, kjer smo posneli še kadre za spot, in sicer Jeršiča, ter še Anjine portrete, največ oči in pa usta:) sedaj se dela že montaža in zaenkrat gre odlično:) pa slika je še iz starega photoshootinga, takrat še brez Jeršiča:)

Na slišanje:)

3 komentarji:

Mischievous but kind inside pravi ...

Supr, supr! A Katra pravs, da je? :) Ma rada Mozartove kroglce? :D:D

doza pravi ...

Da da:) pa sele zdej pisem zato, k smsele usposobu commente pa tko:)

Anonimni pravi ...

zakon bo tole an. komi cakamo vsi ;)


View My Stats