četrtek, 1. november 2007

Zmaga!!!!!!!!!!!!!!


Bravo Union Olimpija:) rezultat tekme je bil 87:78, za Olimpijo. Odlična igra v obrambi in razigranost v napadu sta bili ključni orožji varovancev Memija Bečiroviča. Pripravil je odlično strategijo, dobro razvrščal igralce na parketu, ter imel srečno roko z menjavami.

Lahko rečemo, da je zmagal kolektiv. Olympiacos ima imensko in finančno veliko boljšo ekipo, vendar se tega danes na parketu ni videlo. Goran Dragič je odlično vodil ekipo v napadu, vendar pa je levji delež odigral v obrambi, kjer je zaustavil prvega zvezdnika Macijauskasa. Ta je sicer nekako dal svoj delež v napadu, vendar mu ni uspelo razigrati soigralcev. Blestel je tudi Miha Zupan, ki je dosegel nekaj lepih košev, predvsem pa blestel v obrambi, kjer se je boril za vsako žogo. Milič je spet dokazal, da je vodja ekipe, kljub temu, da si je hitro nabral 4 osebne napake. V napadu pa je blestel tudi Taylor, ki je danes odigral odlično, prav tako je svoje prispeval Booker. Skratka američana danes nista razočarala. Ne smem pozabiti tudi oba centra, tako kot Begič je tudi Rizvič opravil svoje delo v obrambi.

Druga zgodba je pa mladi organizator Jan Močnik. Danes je bil edina menjava za Gorana Dragiča, tako da je ob težavah Dragiča z osebnimi napakami dobil svojo priložnost. Izkoristil jo je odlično, dosegel dve trojki, na koncu tekme zadel še polaganje, predvsem pa je znal razigrati soigralce. In to je pri dobrem organizatorju igre ključnega pomena.

Skratka naslednji teden nov spektakel v Tivoliju. Prihaja ruski velikan CSKA. Še bogatejši klub, z še bolj zvenečimi košarkarskimi imeni. Med njimi je tudi naš Matjaž Smodiš. Upam, da dobim karte za tekmo:) se vidimo v Tivoliju:)
Lep pozdrav:)

Ni komentarjev:


View My Stats