sobota, 24. november 2007

Tilen Knaflich - Doggy Style

Predstvaljam vam Tilna Knaflicha, bolj znanega kot Doggy Style. Pa ne zaradi tega, ker bi zgledal kot pes, vendar zaradi metaforičnega pomena te besede, Tilen že ve zakaj:) Skratka človek, ki spravlja ob pamet celotno žensko in pol moške populacije. Prava natempirana bomba energije, ki si jo nočete predstavljati med vašimi rjuhami. Človek, ki ve toliko stvari, da bi mu zavidal še sam Einstein, to je spoznal tudi sam in odšel študirat fiziko. Einstein pazi se, kajti prihaja era Tilna Knaflicha.

Šalo na stran, drugač je sam moj sosed:) poznava se že kar nekaj časa, vendar kljub temu, da živiva eden zraven drugega že celo življenje, sva se začela družiti šele ob koncu osnovne šole. Po nekakšnem naključju smo se na šoli začeli dogovarjati za band. Prišla sva v stike, zgovarjati sva se začela kdo bi kaj igral in na koncu je prišlo do tega, da bo on na kitari jaz na bobnih, ostali pa na ostalih stvareh. Seveda takrat še nobeden ni imel inštrumenta in smo bili v posmeh sošolcem, saj smo samo sanjali o bandu. Nekako so imeli prav saj se nismo obdržali, vendar iz tega je vseeno nastalo nekaj dobrega. Kot prvič sem zaradi Tilna začel poslušati Blinke in posledično še ostalo kitarsko glasbo, kajti pred tem sem imel v radiju samo plošče kot so Dj Time Beli Album 3 in razne njihove mikse. Nicht gut an!!!!:) Najbolj pomembno pa je, da sem kupil bobne, oz. ati mi jih je:P In takrat sva začela s Tilnom igrati, pisati komade, tekste in tako naprej. Imela sva vizijo, vendar sva bila takrat še brez znanja:) vse je dokumentirano, vendar jaz tega raje ne gledam, ker lahko umrem od smeha:) vendar takrat sva mislila, da sva najboljša, take miselnosti se nebi branil danes:)

Potem se je seveda počasi začelo gimnazijsko obdobje in s tem tudi formiranje Angee, ki deluje še zdej v zmeraj močnejši ekipi. Ker je k nama s Tilnom prišel še kitarist Staš, je moral Tilen poprijeti za bas kitaro in od takrat naprej je ostala v njegovih rokah. Kmalu se nam je pridružila še Anja, letos pa še klaviturist Jeršič, tako da smo zdaj pet članska zasedba. Izdali smo že dva radijska singla, en videospot, prihaja pa naša prva plošča I'm Cool, ki jo bo pospremil singel Pogled, ter tudi videospot.

Skratka Tilen Knaflich - Doggy Style je car največji:) RESPECT!!!

p.s.-pa pel že ferš na servis enkrat, ne pa da vsakič molš, da se nebo s5 skuru:P

9 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ja Tilen bi po mojem mnenju moral peljat svoj ferš na servis, ker vsi čakamo da bo spet crknu in to nas ubija!!!aaaaaa. ne morem več, spet sm pod stresom. tilen majkemi, ti si kriv. Pa ta tvoj pickguard, ah oh uh. Komaj čakam da boš spet na Squierju, fenderja dej za drva Ivanu.

Drgač pa respect, ker maš res hi IQ!!!

Anonimni pravi ...

ah bomo vidl kaj bo. pomoje da zj dela tko k je treba :D. bomo že nekak. drgač sem pa res razmišlou, da bi squierja vprega mal, no seveda bi prej mogu it na total magic makeover drobovja in lesovja, sam vseen.

ne pretiravat s temu IQjem, da nam high ratou ;D

doza pravi ...

ja ni tolk IQja ce je tolk lenobe zravn:)ne sej se hecam, sam treba ga je vn spravt, pa trenirat mal an:P

Anonimni pravi ...

Doggy Stylu prodam PODXT za ekskluzivno ceno - da boš en mesec na vaji gledal v strop in samo v strop. Oblečen moreš pa bit v pistacijo in ne smeš bit obrit. Hlače morjo bit pa od 50 centa. Leva copata more bit za 2 številki večja od desne. Štumfe moreš met od Hervisa. Pa ne sme te noben v tem času poklicat na telefon še posebej Marjan, Martin, Žiga, mami, mama.

To je moja edina skromna zahteva.

Anonimni pravi ...

ei, mi hochmo posnetke vidt;D K sta bla she mala amaterja:) Gor s filmchki!

doza pravi ...

posnetki so bli posneti takrat še na vhs tehnologijo:) tko da se bo treba mal potrudt, da se to spravi v digitalno obliko, čist tko je pa za interno gledanost, tko da se lohk zmenmo za gledanje, javno pa to ne bo šlo:)

Anonimni pravi ...

Doggy style ma dons rekreacijo. Un tip iz Češnce je pa zaspal.

Anonimni pravi ...

no potrud se spravt v digi. obliko pa poshl:P da se nasmejem mal:)

Anonimni pravi ...

doza, jst predlagam, da še mal počakava s posnetki, da jim vrednost zrase :D


View My Stats