nedelja, 9. december 2007

iMac in Rock the Meadows 07


   Evo pa ga mam:) haha, ne sej ne:) mal heca more bit:) vzrok za daljšo odsotnost od bloganja je bil v tem, da je bilo veliko dela za fax, zdej je pa čas za malo non-fax time:)
   
   Ta vikend se je zgodilo veliko stvari. Najprej je bila v petek žurka nekje pri Kranju, kjer je roj. dan praznovala moja sestrica, s še eno soplesalko in soplesalcem. Bilo je divje, pijača tekla v potokih, ampak poročilo od tega enkrat proti večeru:) 
   
Učeraj smo se pa odpravili proti Klagenfurtu, kjer smo imeli koncert na natečaju Rock the Meadows 07. Najprej se je odvijal tekmovalni del, potem pa še festivalni, kjer smo nastopili mi, še dve bolj neznani skupini in pa rockerji Bališ. Na festivalu je zmagala skupina White Vibration, ki je uprizorila odličen nastop, igrali so roots reggae, ki je dodobra premaknil sleherno celico mojega telesa:) Ko so prišli na oder so izgledali zelo mirno, pevec je bil kot nekakšen piflar, vendar ko so začeli, je bilo pa čutiti pristno jamajško energijo:) drugo mest na festivalu je pa zasedel reper MekMC. Čeprav ga nisem razumel skoraj nič, me je prpričal s svojo energijo. Mi smo naš koncert opravili še kar vredi, naredili smo nekaj napak, ampak use tudi rešili:) pred nami so nastopili eni bolj mirni, zato smo mi res dodobra prevetrili Klagenfurt, saj smo res samo nažigali:) ampak taki pač smo:) Zahvalil bi se še posebej skupini Bališ, ki nam zmeraj znova daje podporo, razumemo se odlično, še posebej z Izijem in Markom, ki nam dajeta občutek, da sta kar malo navezana na nas:) skratka bilo je super, odlična organizacija, hrana, pijača, backstage, vse odlično:)
   Zvečer pa še blog od žurke:) jao:) Bye:)

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

ja res fajn, morm rečt.
mogoče se je poznal mal preveč vpliva geacollage-a, sam nima veze.
upam sam da tistedva blond avstrijsko-koroško-slovenska hibrida ženskega spola nista kj zamerla zarad paprike pa kumarc.
verjetn ne, sej se še zdj sprašujeta kva was für einundzwanzig pomen. :D

bodi(te) srečen(i) in izogibaj(te) se prekomerni konzumaciji semenske tekočine.
baje da redi.

čau!

Anonimni pravi ...

Ja! Blog od feste...pa se slikco od sestre prlimej gor ;)
Btw...ja, ja semenska tekočina redi, se posebej če donor preveč kebaba je :D:D:D:D previdno punce!!!


View My Stats