nedelja, 23. december 2007

Omar, koncerti....

Evo končno nekaj časa za en post. Je bil zelo zasedeno zadnje dni in tudi naslednje bo:) Naj najprej začnem z sredo, ki je bila zelo zanimiva, saj smo se Angee-ji z našim fotografom Mihom Rekarjem udeležili predstavitve Omarjeve nove plošče. Vse skupaj je bilo bolj kot druženje vse glasbene smetane, da se vsaj enkrat na leto zberejo vsi, ki v tem popularnem poslu kaj "pomenijo". Prireditev se je odvijala v Šiški, natančneje v Modri Hiši. Vse skupaj je spremljal medijski pokrovitelj Čarli Tv, ki je snemal tudi koncert, ter celo prireditev. Najboljše je bilo seveda to, da je bilo zastonj pivo Heineken, ki ga je častil Čarli Tv, stregla pa ga je simpatična natakarica, ki obiskuje Gea-College:) interna fora zakaj je to smešno:P skratka tam so bili člani različnih skupin, najbolj v oko nam je najprej padel Rok Kosmač, ki je skoraj izrezan Jeršič, potem je bil tu še Danny, pa člani Siddharte, Tabujev, Karme, Atomik Harmonik (vsi prepotentni!!!), Dennis ter Steffanio, ki sta sploh najbolj oh in sploh (čestitam Anji, da je polila Steffania:)), pa ne smem pozabit še odličnih novinark Čarlija, s katerimi sem se dobro ujel:P haha:)
   
   Ko smo se pa odpravili e proti domu smo se uzunaj poslovili se od Omarja, ki je Anji rekel hvala da je prišla, in nam je dal vedeti, da je važno samo da pridejo "pičke", potem sem mu pa jaz rekel, da se bomo naslednjič vse napravili v Marllene:) seveda je bil jezen, zato smo raje šli:) aja pa še Frank Nova je tudi car, sva mela kr eno debato fajno:)

   V četrtek smo pa potem igrali v Žirovnici, bilo je kar vredi, včeraj smo bili pa v Kranju, danes pa na žur na Oskovnico:) potem pa še z enim koncertom v sredo v Bohinju naproti novemu letu:)
Vesele praznike vam želim:)Bye:)

4 komentarji:

Mih@ pravi ...

Zakva nimate na pejđu nč koncertov napisanih?

doza pravi ...

mamo na myspacu, na pejđ smo pa kr mal pozabil ja:( bomo dal gor, hvala:)aja pa dobr post si napisou od srede:)

Unknown pravi ...

Jah, Omar je že tak... Mal vam je fauš glede Anje, k je ne more polož..! Oz.enmu vašmu članu, sam zej ne vem kirmu točn...a tebi?

Lp

doza pravi ...

heh ja maš prov, samo ni meni, ampak enmu drugmu:)


View My Stats