četrtek, 27. december 2007

Koncert v Bohinju...

Evo pa smo zaključili letošnje koncertovanje. Zadnji koncert smo odigrali v mrzlem Bohinju in sicer pred barom Allo-Allo v Bohinjski Bistrici. Bilo je zelo, zelo mraz, na odru ni bilo primernega ogrevanja, vendar smo kljub ekstremnim razmeram po mojem mnenju odigrali soliden koncert. Pa še to, da smo igrali praktično brez ozvočenja pove, da niso bile razmere ravno vredi:)
Že ko smo prispeli tja smo vedli, da bo zelo mraz. To prinaša določene probleme, kabli so vsi trdi, malo se skrajšajo, strune in opna se razglašujejo, vse kar je kovinskega postane bolj krhko kot ponavadi. Da o prtstih na rokah ne govorimo, saj je zelo težko igrati če skoraj nič ne čutiš:) Koncert smo odigrali v treh setih, prvi je bil bolj božični, vendar je ogrel tako nas in publiko, ta zato smo ga odigrali dlje kot smo mislili. V drugem setu pa smo dodobra segreli publiko, komadi so bili udarni, zbralo se je veliko ljudi, skratka vredno je bilo zmrzovati na odru, saj je bil odziv publike odličen:) zadnji set komadov je bil bolj za zaključek, tako da smo se malo čez eno zjutraj končno pospravili iz odra.
Da pa nebi šlo brez zapletov, se je naš kitarist zabil nekomu z avtom na parkirišču, vendar smo potem denarno vse uredili, ampak glede na to, da je bil avto parkiran na sredini parkirišča ni bila ravno poštena kupčija. Pač samo moje mnenje. Lepe praznike še naprej:) 

Ni komentarjev:


View My Stats