nedelja, 9. december 2007

Žurka

   Malo pozno, ampak s5 zejbava nekej net:( no sej bo jutr bolš:) ja še par besed od žurke v petek. Spet se ful stvari ne spomnem:) zgleda je to tko, če ne piješ zelo velikrat ampak samo občasno:) ampak res je pa tudi to, da če imaš primernega pivskega kolega, da se ne znaš ustaviti:) in točno tako je tudi bilo:)
   
   Na žurko sem odšel z mojo sestrično Veroniko, saj naj bi šla samo malo pogledat. Zmenila sva se da bova odšla domov ob dveh:) to je bilo seveda realno:) ko sva prispela tja, najprej nisva vedela, če sva na pravem kraju:) vendar avtomobili so bili pravi, tako da je bilo to to:) šlo je za lovski dom, v spodnjem nadstropju je lokal, zgoraj je pa plac za žurke. Seveda je bilo zgoraj neomejeno pijače, ampak sva se z Borutom (prijatelj iz primorske) in s še parimi prijateljicami odpravila v spodnjo gostilno:) seveda na teqilo, oz. teqile:) s5 smo jih spili toliko, da je kmalu natakarica prinesla gratis rundo, potem je častil še šef, nosil še eno drugo žganje in tako naprej:) seveda se od tega momenta naprej nič ne spomnem:) važno je, da sm potem zakomirou na sredi sobe, ter lepo spal do jutranjih ur:)

   Zjutraj so se mi seveda usi smejali, men pa ni blo nč jasno:) amapak žurka je bila dobra:P haha:) še več takih decembra:P

Ni komentarjev:


View My Stats