četrtek, 13. december 2007

Nadaljevanke, nanizanke, telenovele....

Spet bila krajša odsotnost zaradi težav z internetom, zdej spet use čudežno dela, ne vem al je problem s povezavo a z mojmu laptopom:) bo že:) evo naslednji post bo govoril od raznih televizijskih serij, ki so zasvojile že veliko ljudi. Sigurno je že vsak imel kakšno serijo zelo rad, ki jo je moral gledati vsak dan in je bil zelo jezen, če jo je zamudil. No internet nas tukaj deloma rešuje, saj lahko praktično use najdemo na raznih serverjih in potem seveda gledamo na računalnikih kadar želimo in kolikor delov želimo, lahko tudi vse naenkrat:) 
   

   Serija, ki jo gledam sedaj na laptopu je Prison Break, ki ni tako nova, vendar ko je bila po televiziji nisem imel časa gledati, sedaj jo ponavljajo, vendar ob poznih urah. No nekajkrat sem jo ujel in takoj padel notr, tako da sem jo šel iskat na internet. Sedaj sem jo začel gledati, in moram reči, da je zelo zanimiva. Pogledam en del na dan, ker nism neki frik, ki se nebi znal zadržati in bi takoj pogledal vse v enem dnevu. To tudi nima smisla, saj prehitro mine. 
   Druge serije, ki tudi zasvojujejo ljudi so pa telenovele. Tipična ljubezenska zgodba, ki se znova in znova zapleta, boj med bogatimi in revnimi družinami, nujno umor in sodba nedolžni osebi, na koncu pa poroka para, ki si je bil usojen že od prvega dela. Vsaka zgodba je skoraj ista, vendar ljudje to gledajo znova in znova. Vendar novi obrazi in različen zaplet vedno znova prepričajo gledalce, da gledajo nekaj novega:) 
   Skratka ustvarjalci teh serij so odlični psihologi, dobro vejo na kaj pali večinska populacija in zato so te serije tako uspešne:) mi pa kot čreda sledimo njihovim kreacijam:) jebi ga, sej smo samo ljudje, vsi krvai pod kožo:P 
Bye:)

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Si me spomnu da grem mal alias pogledat..:D

Unknown pravi ...

Mažika, lih seminarsko sm nardila o telenovelah in soap operah (tut Prison Break je soap opera, čeprou je to en hibrid). No zj k vem, da te vpliv takih zadev zanima, kr pričakuj, da ti bom morila s takimi debatami:)


View My Stats